Stootwillen en touwfenders van Nautiqo…

Wij krijgen regelmatig de vraag: Waarom zou ik touwfenders van Nautiqo kopen?

 

Het antwoord is verrassend eenvoudig: touwfenders van Nautiqo maken (tegen lage kosten) de styling van uw boot compleet af en beschermd haar ook nog eens op een zeer trendy manier. De klasse spettert er vanaf! Hieronder zetten we alle redenen nog eens op een rij.

 

Stootwillen en touwfenders van Nautiqo, de voordelen:

 

Drie Jaar garantie op al onze touwfenders

Voor onze stootwillen en touwfenders van Nautiqo gebruiken we alleen materialen van de beste kwaliteit. In de watersport wereld is het belangrijk dat producten bestand zijn tegen water, rotting, schimmelvorming en de zon. Nautiqo selecteert alle materialen zorgvuldig en werkt alleen met de beste materialen. Zo ben je verzekerd van een goed product dat lang mee gaat.

Nautiqo fenders maken je boot echt helemaal af!

Geef je boot een unieke, sophisticated uitstraling met de boot accessoires van Nautiqo. Stuk voor stuk staaltjes modern vakmanschap. We combineren moderne materialen met traditioneel technieken uit de nautische wereld. Zo komen we tot producten die je boot een unieke, stijlvolle en authentieke look geven.

Altijd de juiste maat

Onze fenders of geknoopte stootwillen zijn leverbaar in wel zeven maten!  We hebben vijf maten stootwillen (XS, S, M, L, XL) in de gebruikelijke langwerpige vorm. Daarnaast zijn onze druppelvormige ‘Danny’ fenders (verkrijgbaar in twee maten) perfect geschikt voor boten die wat dieper in het water liggen. Zowel de stootwillen in de traditionele vorm, als de Danny stootwillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de webwinkel vind je het complete aanbod dat we bieden. Heb je hulp nodig om te bepalen welke vorm of maat je nodig hebt, klik dan hier. Kom je er niet uit, dan kun je ons mailen of bellen.

Steun een mooi sociaal initiatief

Door touwfenders van Nautiqo te kopen, ondersteun je twee unieke sociale initiatieven: Wereldwijven en NSW. Deze initiatieven produceren al onze touwfenders en stootwillen. Een aantal werknemers is opgeleid in de speciale knoop technieken die je nodig hebt voor het maken van een Rope Fender. Dankzij de unieke samenwerking kunnen wij het ambacht en dit mooie werk doorgeven aan een nieuwe generatie.

Zacht voor lak & gel coating

We gebruiken lijnen van PES (polyester) vezels. De vezels van onze lijnen zijn duurzaam en blijven zacht en soepel. Zelfs onder invloed van de elementen. Daarnaast worden de vezels door onze touw makers, op speciale manier tot lijnen getwijnd. Door het gebruik van de zachte vezels en het productieproces van de lijnen, zijn onze fenders zacht voor de lak van uw boot.

touw stootwil... Wat is dat? - touwfenders van Nautiqo
Naar de webwinkel

Touwfenders van Nautiqo: Alleen het beste en het mooiste voor je boot.

Nautiqo verkoopt touwfenders, touw stootwillen, watersport accessoires en boot accessoires. We ontwerpen voor boot en watersport liefhebbers, matrozen en kapiteins. We laten ons inspireren door materiaal innovaties uit de high performance watersport. We combineren deze moderne materialen met traditioneel vakmanschap. Door deze unieke combinatie bieden we een nieuwe nautische stijl. Een frisse en moderne kijk op boot accessoires, watersport accessoires en producten voor jacht, sloep en vlet.

 

 

VOLG ONS OP Instagram

Instagram has returned invalid data.