Nautiqo touw stootwillen

Drie Jaar garantie op touw fenders en alle andere producten

Voor onze touw stootwillen en boot accessoires gebruiken we alleen materialen van de beste kwaliteit. In de watersport wereld is het belangrijk dat producten bestand zijn tegen water, rotting, schimmelvorming en de zon.

Nautiqo selecteert alle materialen zorgvuldig en werkt alleen met de beste materialen. Zo ben je verzekerd van een goed product dat lang mee gaat.

 

Nautiqo touw stootwillen maken je boot echt helemaal af!

Geef je boot een unieke, sophisticated uitstraling met de touw stootwillen van Nautiqo. Stuk voor stuk staaltjes modern vakmanschap.

We combineren moderne materialen met traditioneel technieken uit de nautische wereld. Zo komen we tot producten die je boot een unieke, stijlvolle en authentieke look geven.

 

 

Neem een kijkje in de webshop
touw stootwil

Altijd de juiste maat

Onze touw fenders of geknoopte touw stootwillen (andere benaming) zijn leverbaar in wel zeven maten!  We leveren onze touw fenders in vijf maten: XS, S, M, L, XL in de gebruikelijke langwerpige/cilinder vorm. Daarnaast zijn onze druppelvormige ‘Danny’ fenders (verkrijgbaar in twee maten) perfect geschikt voor boten die wat dieper in het water liggen. Zowel de stootwillen in de traditionele vorm, als de Danny stootwillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de webwinkel vind je het complete aanbod dat we bieden. Heb je hulp nodig om te bepalen welke vorm of maat je nodig hebt, klik dan hier. Kom je er niet uit, dan kun je ons mailen of bellen.

Steun een mooi sociaal initiatief

Door Nautiqo boot accessoires te kopen, ondersteun je twee unieke sociale initiatieven: Wereldwijven en NSW. Deze initiatieven produceren al onze fenders en boot accessoires. Een aantal werknemers is opgeleid in de speciale knoop technieken die je nodig hebt voor het maken van een Rope Fender. Dankzij de unieke samenwerking kunnen wij het ambacht en dit mooie werk doorgeven aan een nieuwe generatie. Lees hier meer over deze bijzondere samenwerking!

Zacht voor lak & gel coating

We gebruiken lijnen van PES (polyester) vezels. De vezels van onze lijnen zijn duurzaam en blijven zacht en soepel. Zelfs onder invloed van de elementen. Daarnaast worden de vezels door onze touw makers, op speciale manier tot lijnen getwijnd. Door het gebruik van de zachte vezels en het productieproces van de lijnen, zijn onze fenders zacht voor de lak van uw boot.

Wil je onze producten eerst even bekijken voordat je ze koopt?

Dat kan! Onze producten zijn niet alleen verkrijgbaar online. Nautiqo werkt samen met verschillende watersportwinkels en andere verkooppunten. U kunt dus altijd even langs gaan bij een van de aangesloten verkooppunten om de producten in het echt te bekijken. Op deze pagina vindt u alle aangesloten verkooppunten. 

Naar de webwinkel

Nautiqo boot accessoires.
Alleen het beste en het mooiste voor je boot.

Nautiqo verkoopt watersport accessoires en boot accessoires. We ontwerpen voor boot en watersport liefhebbers, matrozen en kapiteins. We laten ons inspireren door materiaal innovaties uit de high performance watersport. We combineren deze moderne materialen met traditioneel vakmanschap. Door deze unieke combinatie bieden we een nieuwe nautische stijl. Een frisse en moderne kijk op boot accessoires, watersport accessoires en producten voor jacht, sloep en vlet.

 

 

VOLG ONS OP Instagram

Instagram has returned invalid data.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren